Ce mai fac interlopii

Azi mi-am făcut veacul pe calculator, cercetări intense. Intre timp tv-ul turuie într-una, și, din ora în ora, știri  Aceleași, ca nici nu le mai poți denumi ştiri. Despre GHENOSU, și da un clip în care un manelist ovaționează cu un timbru specific, cu o intonație anume: Ghenosu! Ghenosu! Ghenosu!
Ueh! Mi se întoarce stomacul pe dos. In primul rând ca ma calcă pe nervi numele ala care suna ca naiba, și apoi nu pot sa cred ca, oameni aparent intelectuali, vorbesc într-una despre un individ anchetat pentru fapte de neînchipuit pentru mine. La fel le stârnește interesul și "Bercea Mondialul", ca si poreclele astea spuse de en-şpe ori la tv ii transforma în vedete.
Dacă lași tv-ul pe un singur program (de stiri) mai multe ore, chiar dacă nu ești atent la ce spune, atât de des şi identic repetă totul, că iți vine sa-l arunci pe geam afara.
Cât de înguști au ajuns și ăștia cu programele de știri. Poţi număra pe degetele de la o mână câte ştiri reale au. Din când în când, câte un oribil accident de mașină mai "înviorează" prezentatorii.

Comentarii