Fiecare poate ajuta TIMISOARA sa castige Competitia „CAPITALĂ EARTH HOUR ROMÂNIA 2012”,

TIMIŞOARA a fost declarată finalistă a COMPETIŢIEI ÎN URMA CĂRUIA SE VA DESEMNA „CAPITALĂ EARTH HOUR ROMÂNIA 2012”, eveniment organizat de World Wide Fund for Nature prin Asociaţia WWF – Programul Dunăre – Carpaţi România.
VINERI, 16 martie 2012 între orele 8.00 şi 16.00, se va desfăşura în PIAŢA VICTORIEI din Timişoara o competiţie pentru colectarea de PET-uri. Aici va fi amenajat un punct pentru colectarea PET-urilor, în proximitatea Operei Române.
În competiţia finală, alături de Timişoara sunt angrenate încă 2 municipii din România, BISTRIŢA ŞI IAŞI, titlul de „Capitala Earth Hour 2012” urmând a fi decernat oraşului care colectează cantitatea cea mai mare de PET-uri.
Implică-te şi tu în această acţiune. Adună cât mai multe PET-uri şi vino să le depui la punctul de colectare.
Transmite acest mesaj tuturor timisorenilor pe care tu îi ai în contactele de e-mail şi mobilizează-i pentru ca să demonstrăm că suntem interesaţi de problemele de mediu şi responsabili în ceea ce priveşte modul în care ne raportăm faţă de problemele de mediu şi la resursele naturale.
PET-urile sunt fabricate din resurse natural neregenerabile, acestea odată epuizate nu vor mai putea fi înlocuite. RECICLÂND O STICLĂ DE PLASTIC, SE ECONOMISEŞTE ENERGIA SUFICIENTĂ PENTRU FUNCŢIONAREA UNUI BEC DE 60W TIMP DE 6 ORE.

TE AŞTEPTĂM !


Comentarii