Cand sa dormi, noaptea, unii tureaza motoarele

E trecut de miezul noptii. S-a facut, in sfarsit, cald. Dar s-a facut foarrrrte cald! La amiaza erau peste 30 grade celsius, dupa ce saptamana trecuta au fost si 6 grade celsius.
Si incerci sa dormi cu geamul deschis, sa intre aerul placut, racoros, al noptii. Dar, Doamne fereste, ce se aude de afara? Unii care se cred extrem de talentati tureaza masinile, alti motocicletele, intr-un hal fara de hal! Dar nu asa, lejer, ci tare, cu furie (too fast, too furious!), de-ti vine sa te duci jos sa-i intrebi ce-i apuca! Oh my God! Nu pot fi stapaniti, sunt total necivilizati si li se pare ca sunt cei mai grozavi cu zgomotul pe care-l fac, cu accelerarile "barbatesti" de motoare! Mie mi se pare ca barbatii incearca mereu sa demonstreze ce calitati barbatesti au dezvoltat ei in evolutia omului, in miile de ani care au trecut de la nastere, si, Doamne, totusi greu mai evolueaza! In orice caz, nu cred ca doar pe mine ma deranjeaza zgomotul de Formula 1 de pe strada, si mi-ar placea sa dorm cu geamul deschis, nu cu clima pornita. De ce nu se poate? Ca in rest e liniste, pana nu vine un  imbecil care se crede mai presus de specia umana, sa deranjeze o multime de oameni, cu nerusinare. Mi-ar placea ca politia sa ii taxeze in asa fel incat chiar sa-i determine s-o lase balta cu circul de doi bani, noaptea - motoare turate.
Tocmai se termina ultima semifinala a Romanilor Talentoşi. Unele numere au fost deosebite. Chiar ma mir ca atatia oameni sunt asa de talentati. Pe bune daca am sti, fara astfel de emisiune. Ca nu suntem roboti, avem tot felul de apucaturi si preocupari (cum am eu naravul cu blogul). Am scris mai rar in ultimul timp deoarece m-am implicat intr-un studiu de marketing afiliat si mi-am mai facut 3 bloguri, dar numai unul e functional, unul este un fel de cobai, fac incercari si experimente cu el, si inca unul pe alta platforma-suport, despre care o sa scriu cand va functiona. Cel ce merge este http://sorishop.blogspot.com, activitate care in Romania inca e in faşă, iar in strainatate e o mare gaselnita a internetului. Internetul acesta e ca un abis, inca nu se stie unde e fundul lui.
Maine noapte, in 5 spre 6 mai, Luna isi face de cap, va fi "mai mare", mai stralucitoare si "mai magnetica". Alarmistii de la tv au zis ca au fost evenimente naturale neplacute de cate ori luna a fost apropiata de Pamant, cum va fi maine. Vom vedea. Intr-un fel, pare logic sa afecteze activitatea magnetica a Pamantului.
Maine avem o zi de recuperare, pentru 1 Mai, la lucru. Habar nu am ce vom recupera. Timpul pierdut? Parca vad ca vor bantui ziarele si unele televiziuni, sa ne prinda in ofsaid, ca asta e problema nationala a zilei de maine, bugetarii la lucru - sau nu. Na, da' daca-i lege nu-i tocmeala (pentru unii, ca, doar, se stie, "Totul este relativ").
Mai sunt multe prin creierul meu la ora asta, dar nu le pot zice. Dar nu-i a buna. Constrangerile materiale nu se mai termina. Cat vom rezista cu aceasta criza de criza? Ca nu e la toti, numai la cei mai fraieri (in ce procent om fi?)
Da bine ca s-au topit nametii, au iesit florile si e prea cald.
Hai sa va pun o mate-imagine pe care am gasit-o pe un site de tehnica. E foarte interesant. Mare lucru matematica asta, cum o fi fost "inventata"?

Comentarii

  1. If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.
    HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Some really interesting points you have written. Aided me a lot, just what I was looking for : D.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu