Puneti-va centurile de siguranta: se da STARTUL CAMPANIEI ELECTORALE

Puneti-va centurile de siguranta: se da STARTUL CAMPANIEI ELECTORALE

Sa va pregatiti temeninic si sa nu scapati nici un detaliu: legati-va bine in centuri, puneti-va aparatele auditive, ochelarii 3D (daca aveti variante de "apgreid" ar fi bine sa le aplicati degraba), pregatiti scaunul cel mai comod, haina cea mai fina, de care nu se lipeste amagirea, luati-va in dotare aparate de respirat, deoarece s-ar putea de multe ori sa ramaneti fara respiratie, luati-va un nou DEX (a aparut de curand o varianta complexa, actualizata dupa vremurile acestui secol), caci de multe ori lucrurile va vor parea de neinteles, sosete, manusi, fular si o vesta (antiglont) intrucat e posibil sa aveti frisoane pe parcursul urmatoarei etape, multa cafea, calmante, medicamente pentru inima, stomac, cap, nu ezitati, nici o masura de protectie nu este exagerata: se da STARTUL CAMPANIEI ELECTORALE! Veti auzi, vedea, mirosi, simti tot ce nu va puteti inchipui!

Si acesta e numai o gluma pe langa ce va urma in toamna, deci antrenamentul va fi bun. E ca dupa cutremur: forfota, agitatie, lume, balamuc, toata lumea tipa, apare deruta, confuzia, bucuria descoperirii, sunt antrenate toate motoarele!
De acuma, ce vom vedea si ce vom auzi cele mai interesante, aberante, glumete, triste, funny, agresive, comice, stranii, albe, negre, dulci, acre, inchegate, dezlanate povesti si povestiri, mai antrenante decat "Povestile nemuritoare" si mai siropoase decat "O mie si una de nopti".
Deliciu! Nu ne vom plictisi deloc! De altfel, in acest an nu ne-am plictisit defel, noi, ca natie. Foarte interesant an! Extrem de antrenant! Parca am fi vesnic la cinema, iar in unele episoade ale acestei telenovele romanesti a vetii noastre, jucam si noi, fiecare.
Mai jos cateva imagini cu Timisoara noastra zilnica, intr-un murmur de oameni linistiti si porumbei. E placut sa simti "pulsul" (sa zic si eu cum se zice) orasului. Si e placut, trecand pe langa oameni, sa-i auzi vorbind diverse limbi, parca as fi in vacanta pe undeva. Si terasele care s-au deschis, mie imi plac, am vazut si in alte parti, si terasele sunt un fel de "facebook city", caci oamenii socializeaza, se conecteaza, schimba impresii!


Si e cald! Soare! Azi vor fi 29 grade celsius la noi, dupa prognoza!

Comentarii